TARİHÇE

OKULUN TARİHÇESİ   Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, öncesinde Piri Reis Ortaokulu bünyesinde iken 2011 yılında yapımına başlanıp 2013 -2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında eğitim için kapılarını açmıştır.   Okulumuza İstiklal Marşımızın şairi olan tarihimizde önemli yeri olan İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy 'un adı verilmiştir.   2013 – 2014 eğitim – öğretim yılının ikinci yarıyılından itibaren anasınıfı, özel eğitim sınıfı , 1.sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıf öğrencilerini bünyesinde barındıran bir okul konumuna gelmiştir.   2022-2023 eğitim-öğretim yılı başında Mehmet Akif Ersoy Beyoğlu Anaokulumuz ilkokul binamızın bahçesinde eğitim- öğretime başlamıştır.   Mehmet Akif Ersoy Beyoğlu Anaokulumuz, kendini ve çevresi tanıyan, temel insani değerleri benimsemiş, kendine ve toplumuna yararlı olmayı hedeflemiş erdemli bireyler yetiştirmek vebireysel farklılıklara saygı duyan, kendi yeteneklerinin farkına varmış, özgür düşünceye sahip, akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmek için üstlendiği misyonuna ve vizyonuna uygun olarak eğitim vermeyi sürdürmektedir.